keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Moikka! Lauantaina (7.9) aamulla kahdeksan aikoihin lähdettiin äidin kanssa autolla ajaa Vantaan kr näyttelyyn. Tuli tuomarimuutos, niin tuomarina oli Leni Finne. Avoimessa luokassa uroksia oli 8 kpl ja saatiin EH. Mukava  päivä oli ja tuttujakin oli siellä niin oli hyvää seuraa. Seuraavat näytelmät on Hämeenlinnan rn 6.10, Lahti KV 27.10 ja joulukuussa Pohjoismaiden voittaja 14 päivä :)

Arvostelu: Riittävät mittasuhteet. Erinomainen luusto. Lähes oikealinjainen pää. Melko kevyt alaleuka. Hyvät silmät ja korvat, kaula ja ylälinja. Riittävä eturinta. Hieman lyhyt olkavarsi. Litteähkö rintakehä. Hieman pitkä lanneosa. Takakulmaukset voisivat olla hieman voimakkaammat. Oikea askelmapituus. Erittäin löysä ja epävakaa edestä.

Lauantai-iltana mentiin kaverin mökille Hattulaan ja Sampo pääsi mukaan. Käytiin metsälenkeillä ja sitten sampo sai mökin pihalla olla koko ajan irti. Sunnuntaina tultiin kotio joskus illalla kuuden aikoihin ja mentiin myöhemmin illallalla 1h lenkki. Tällainen oli meidän viikonloppu :)


 
Sampo vauhdissa




3 kommenttia:

  1. http://tahmaisettassut.blogspot.fi/2013/09/haasteita-satelee.html <- Teidät on haastettu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! kirjoitan tän viikon aikana tänne :)

      Poista
  2. Haaste --> http://rockynblogi1.blogspot.fi/2013/09/liebster-blog_30.html

    VastaaPoista