tiistai 26. huhtikuuta 2016

Moikka :) Herätelläänpäs taas blogia pikkuhiljaa, kun on ollut niin hiljaista yli puol vuotta. Meille kuuluu oikein hyvää. Koirat ovat pysyneet terveinä ja minä kävin viime syksynä Latviassa ja Croatiassa koiranäyttelyissä handlaamassa kultsuja. Tänä keväänäkin kävin Latvian koiranäyttelyssä yhden kultaisen esittämässä. Ja toukokuun alussa lähden varmaankin Rakvereen eli Viroon koiranäyttelyyn esittämään kultsuja.

Sampon kanssa käytiin maaliskuussa ensimmäistä kertaa Hyvinkään koirauimalassa. Mentiin sinne tutulla koiraporukalla ja Jassu tuli mun kyydissä ja sillä oli Demi mukana. Kun päästiin koirauimalaan sisälle niin koirat huuhdeltiin eka ja sen jälkeen Sampolle laitettiin ekalla kerralla liivit. Aluks joutui auttamaan Sampoa veteen menemisessä kun hieman pelkäs sitä ramppia, mutta loppujen lopuks Sampo meni itsenäisesti veteen ja heittelin sille palloja. Huhtikuun joku päivä käytiin Hollolan mätsärissä ja mukana mulla oli Sampo. Sampo meni vanhaan tuttuun tapaan hienosti kehässä ja sai punaisen nauhan, mutta ei sijoitusta.

Elmerin ja Obelixin kanssa ollaan vaan lenkkeilty ja nähty koirakavereita. Nyt kun mullakin on ajokortti niin oon päässyt kaikkien koirien kanssa juoksuttaa heitä muualle kuin kotini lähettyville vaan :)

Sampo uimassa


Obelix, Elmeri & Sampo




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti