maanantai 10. helmikuuta 2014

Treeniä ja trimmausta

Eilen mentiin taas treeneihin yheltä. Sampokin pääsi tällä kertaa myös mukaan ja tietty otin myös Elmerin. Harjoiteltiin samoja juttuja kuin lauantaina eli kontakti treeniä, koirakoiden pujottelua, ohitustreenejä, luoksetuloa, maahan menoa, paikallaoloa ja näitä kaikkia testasin Elmerin ja Sampon kanssa. Treenien lopuksi otettiin pari noutoa Elmerin kanssa :) Tuli treenailtua 1,5h. Treenien jälkeen lähdettiin porukalla metsälenkille ja lenkki kesti n.1h 15 min, josta 45 min koirat saivat juosta vapaana.

Kun päästiin kotio, niin annoin hetken aikaa Sampon levetä ennen trimmausta. Illalla aloitin siis trimmaamaan Sampoa, kuten kuvista huomaakin sen tassukarvat oli kasvanu pitkiks :D

                                                                      etutassut:
 


 
 Tuli niistä nyt siistimmät, kun vertaa tota ylempää kuvaa :D

                                                                       takatassut:
 
ennen   

 
 
jälkeen


                                                                           Korvat:
 
ennen 


 
jälkeen  

                                                                           Rintakehä:
 
Noin nyt oon tyytyväinen kun sain vihdoin aikaseks siistiä Sampon :) Toki mulla on viel paljon opittavaa trimmauksessa, kun tulee virheitä joka kerralla. Mutta tekemällä oppii :D  

Suunnitelmat tulevalle viikonlopulle: lauantaina 15.2 treenit ja Sunnuntaina 16.2 olisi arkoitus mennä mätsäriin Sampon ja Elmerin kanssa. Niistä sitten kirjoittelen lisää :)

Trimmausvälineinä käytin ohennussaksia ja tassusaksia.


5 kommenttia:

  1. Hieno Sampo <3 Täytyis kyllä nähdä! Koska tulisitte Kuhmikseen niin Onni ja Sampo pääsis pitkästä aikaa näkeen toisiaan :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo olis kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa ja keväällä olisi tarkoitus tulla Kuhmikseen joskus huhti toukokuussa miten teille sopii :)

      Poista
  2. Hei, ihan vain vinkkinä, kannattaa trimmata tuo "pelastusrengas" pois. Kaula on hyvin siisti, mutta lapojen kohdalta raja on liian selkeä. Koti trimmissä ei nyt niin väliä ole, mutta näyttelyitä ajatellen, kannattaa harjoitella sekin. Sampolla on vahva turkki (ihan niinkuin isällään) ja sitä uskaltaa kyllä trimmata ihan reilulla kädellä :)

    VastaaPoista
  3. Tuolta löytyy hyvät ohjeet kuvineen :)

    http://www.goldenring.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=669&Itemid=299

    VastaaPoista