perjantai 21. helmikuuta 2014

Viime viikonlopun mätsärit&treenit

 En ole oikein ehtinyt kirjoittaa tällä viikolla blogiin mitään, koska oli kokeita. Onneksi nytten alkoi viikonloma ja yritän kirjoitella tänne useammin :)

Elikkäs viime viikon lauantaina oli  treenit, mutta tällä kertaa vaan pienemmällä porukalla. Otin Sampon ja Elmerin mukaan treenaileen. Paikalla oli Hilja ja Kata + 3 koiraa. Treenailtiin aluks ihan omia juttuja koirien kanssa ja myöhemmin  harjoiteltiin yhdessä paikalla olemista ja pari luoksetuloa. Saatiin me aika kivat treenit aikaseks, vaikka oli pieni porukka ja treenien jälkeen mentiin lenkki yhdessä :)

  Sunnuntaina 16.2 oli vuorossa tämän vuoden ensimmäiset mätsärit Rengossa. Sampo ja Elmeri pääsi pitkästä aikaa mätsäreihin. Molemmat esiintyivät hyvin Sampo oli PUN ei sij ja Elmeri SIN4 :)

Tänään illalla mentiin  koirien kanssa 1,5h lenkki ja sitten ilmoitin Elmerin taipparikurssille :) JEE!! Mutta ensiksi siinä järjestetään pieni katsastus missä katsotaan koiran luoksetulo, paikallaolo, seuraaminen ja nouto. Testin läpäisseet pääsevät taipparikurssille ja jotka ei ihan läpäise vielä niin pääsevät ns. tukiopetukseen. Tukiopetuslaisille on ohjattua perustottelevaisuutta, noutoja ja hallintaa. Elikkäs meijän pitää panostaa Elmerin kanssa tuohon noutamiseen ja hallintaa :D Tavoitteena olisi joskus kiva saada Elmerille  NOU1 tulos.

                                                      Hyvää viikonloppua kaikille! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti