maanantai 21. huhtikuuta 2014

Näyttelykausi avattu!

Lauantaina 19.4 lähdettiin porukalla Järvenpään mätsäriin Petri, Jassu, Pauliina sekä koirat Sampo, Elmeri, Jesse, Jehu ja Demi. Kymmenen aikoihin  lähdettiin ja ekana mentiin hakemaan Pauliinaa kaupungilta päin ja sieltä sitten mentiin motarille. Sampo matkusti auton takaosassa  ja Elmeri mun jalkatilassa,koska se voi pahoin autossa. Elmerillä tuli vain yhdet oksennukset matkalla pyyhkeen päälle ja siitä oli helppo ravistaa ne maahan. 

 
Kun päästiin perille n. klo 11, niin purettiin kamat paikoille ja sen jälkeen lähdin ilmoittautumaan. Ilmoitin Elmerin isoihin pentuihin ja Sampon isoihin aikuisiin. Sen jälkeen mentiin Jassunkaa pissattaa koiria ja  sitten  harjailin Sampoa ja Elmeriä. Kehät alkoi klo 11.30 ja Sampon numero oli 13 ja Elmerin 15, et oli aikamoinen kiire ja jouduin vaihtaa lennosta koiria :D Sampo meni ihan kivasti ja sai sinisin nauhan. Sinisten nauhan saanneitten kehässä oli koiria varmaan 15-16kpl? ja sampo sijoittu SIN3 <3

 
seisomista  

Elmeri ravasi  hyvin, et oon siitä tyytyväinen :) Elmeri sai punaisen nauhan ja punaisten kehässä pentuja oli 16. Mentiin kehä 1-2 kertaa ympärin ja siinä tuomari mietti  4 parasta koiraa. Loppujen lopuks huomasin et oho neljä on kehässä enään jäljellä ja mentiin taas kehää ympärin ja oltiin PUN3<3 

Vein Elmerin häkkiin ja otin Sampon ulos sieltä ja Pauliinan kanssa otettiin kuvia koirista. Pauliina meni Jessen kanssa bis-kehään ja räpsin myös niistä kuvia. Ei tullu niille bis-kehässä sijoitusta, niin sen jälkeen alettiin pikkuhiljaa purkamaan kamoja autolle.

Matkalla pysähdyttiin Järvenpään isoon koirapuistoon, jossa sitten koirat pääsivät juoksemaan.  

Sunnuntaina 20.4 Sampolla oli tämän vuoden ensimmäiset näyttelyt Loviisan ryhmänäyttelyssä. Mä heräsin aamulla klo 5.25 ja lähdin pian koirien kanssa aamulenkille. Lenkin jälkeen Sampo ja Elmeri saivat ruuan ja mä menin valmistelemaan itteeni. Lähdettiin kotipihasta äidin ja iskän kanssa tasan puoli seitsemän. Ei ollu onneksi kamalan kiire meillä, kun kehät alkoivat vasta kymmeneltä ja oltiin perillä jo puol yhdeksän :D Paikkana oli Loviisan jäähalli ja sellainen aika pienikin. Aikaa meillä oli riittävästi  niin ehdin mennä pienen kävelylenkin ja sen jälkeen menin harjaileen pihalle Sampoa, kun oli ihana ilma. Jäähallissa oli siis jäätävän kylmä ja se lattia oli tosi liukas, eikä oltu laitettu mitään mattopohjaa. Pian kello olikin jo kymmenen, niin menin sinne halliin sisälle odottelemaan meidän vuoroa. Tuomarina oli Riitta-Liisa Lehtonen. Junnu luokassa uroksia oli 6, et arvostelu sujui nopeeta ja sitten tuli avoimen luokan urokset ja niitä oli 10. Yksilöarvostelussa mentiin kolmio ja sitten seisotin Sampoa siinä jonkin aikaa kun tuomari arvioi ja saatiin ERI :) Kilpailuokassa mentiin kehä 2 kertaa ympärin ja seisotettin ja tultiin toisiks ja saatiin SA. paras uros kehässä oltiin PU4 eli tosi tyytyväinen oon Sampon suoritukseen. klo 12 päästiin lähtemään takaisin kotio päin ja pysähdyttiin jossain kohtaa matkalla pissattaa sampoa.  Oltiin kotona perillä kolmelta ja Sampo meni heti nukkumaan ja mä lähdin Elmerin kanssa ulos. 

Sampon arvostelu: Mittasuhteltaan hyvä. Vapautuneesti esiintyvä uros. Kaunis urosmainen pää. Tasapainoiset kulmaukset. Eturinta voisi olla hieman voimakkaampi. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hyvin takaa, melko löysästi edestä.

AVO-ERI2 SA PU4

 Tänään 21.4 oli viimeinen lomapäivä ja huomenna takaisin kouluu. Käytiin tänään päivällä Jassun ja koirien kanssa yli tunnin metsälenkillä ja sen jälkeen ehdin olla kotona hetken aikaa, kunnes lähdettiin äitin ja Elmerin kanssa Turenkiin. Elmeri pääsi siis ensimmäistää kertaa  trimmaukseen. Trimmaus tehtiin ulkona trimmauspöydällä ja jouduin nostaa Elmerin siihen. Elmerillä oli kyl ihme kiukuttelu meneillä kun Anu alkoi trimmaamaan sen rintakehää niin se ei tykännyt yhtää siitä hommasta, mutta loppujen lopuks kaikki meni hyvin ja mä annoin sille herkkui ja trimmistä tuli tosi hieno :) Sain  myös hyviä trimmausohjeita ja huomasin mitä kaikkea olen aina jättänyt Sampolta varsinkin kaulasta trimmaamatta. No nytten ainakin opin tuon rintakehän siistimisin tarkemmin :) Ens kuussa Sampokin pääsee Anun luokse trimmattavaks ja karvaa lähtee silloin kaulasta paljon ja tulee enemmän rintakehää esiin :) Kiitos paljon Anulle Elmerin trimmauksesta ja hyvistä vinkeistä! Viikonloppuna Elmerillä on edessä eka junnuluokka ja saa nähdä mitä kakarasta sanotaan :D Laitan uutta rakennekuvaa tällä viikolla Elmeristä kun on vihdoin trimmissä. 


 
liikettä 

 
seisomista 

 
Elmeri&Demi

 
Elmeri&Demi



  
Jesse&Sampo  

 
Järvenpään koirapuisto




 
Sampo SIN3 ja Elmeri PUN3 (: Herkut puuttuu kuvasta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti