perjantai 11. huhtikuuta 2014

Toko treenit

  
Elmeri 

  
Sampo
  

Aika on mennyt taas nopeeta edellisestä postauksesta, kun on ollut koulussa  kokeita ja oon muutenkin ollut  viime aikoina todella kiireinen. Kohta mulla alkaa taas näyttelyrumpakin, kun huomasin kalenterista äsken että 20.4 päivä alkaa näyttelykausi ja joka viikonloppu olis näyttelyitä  melki toukokuun loppuun saakka :D Tänä  vuonna mua näkyykin aika paljon kehässä :)


 
Hypyn harjoittelua  

Elikkäs ollaan treenailtu aktiivisesti omalla treeni porukalla joka viikko. Noutajakoirayhdistyksen nouto treeneihin ollaan  päästy Elmerin kanssa vain yhden kerran, harmi :( Se johtuu siitä kun treenit on maanantaisin ja pääsen koulusta just silloin niin myöhään ja sitten kokeita on ollu yleensä  alkuviikosta.   

Tän viikon  toko treenit omalla porukalla oli tosi kivat :)  Lähdettiin neljältä treeneihin Elmerin kanssa ja paikan päällä oli aika kivasti koiria varmaan 9-11.  Otettiin Elmerinkaa kontakti harjoituksia, maahanmenoa, istumista, seuraamista ja paikalla oloa itsenäisesti. Kun oltiin noi tehty, niin menin kuvaamaan Jassua ja Demiä kun ne harjoitteli ruutua. Mekin päästiin myös harjoittelemaan ekaa kertaa ruutua ja hyppyä  ja hyvin Elmeri suoritti ne :) 



 
Odottaa vuoroa

 
juoksemassa ruudulle  

 
ruudulla

 
Parhaat ystävät Demi ja Elmeri :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti