perjantai 10. toukokuuta 2013

Match Show Tampere, Teivossa 9.5.

Eilen aamulla klo 9.50 jälkeen lähdettiin Tampereelle mätsäriin. Matkassa oli mukana Pauliina ja Jassu ja niiden omat koirat eli Jesse (seropi) ja Jehu ( a.akita). Matka sujui hyvin Tampereelle ja vettäkin satoi, mutta sitten se lakkasi ja auringokin alkoi vähän paistamaan.  

 Kun saavuttiin Tampereen Teivon ravikeskukseen, niin  mä menin ilmoittautumaan Sampon junior handlerii ja isoihin aikuisiin. Sampokin näki ennen kehän alkua oman veljensä Kuiskauksen Thunder Trick "Paavo" (: 

 Ensimmäisenä mentiin jh-kehää, johon oli Pauliina myös ilmoittanut Jessen.  Junnuissa oli koiria neljä eli berni,seropi, jackrusseli ja me. Tuomarina oli Petri Turunen ja ekana seisotettiin koiria ja sitten kehä ympäri ja sitten yksittäiset arvostelut, jossa mentiin edestakaisin ja viel ympärin. Sikkun oli yksittäiset arvostellut  tehty, niin juostiin kaikki kehä ympärin ja sitten jo sijoitettiin. Jackkrusseli tuli neljänneksi, berni kolmoseksi ja jäljelle jäi viel mä ja Jessen omistaja ja Jesse tuli toiseksi ja Sampo ykköseks (: Oli kyllä runsaat palkinnot junnuissa. Saatiin ruusuke,pokaali, 2 lelua, seinäkalenteri ja kirjakalenteri, ruokakippo, vetoköysi, herkkupussi, luu ja itelle hoitoaine,shampoo ja hius suihketta :)

  
JH1


 Sitten sain odetella hetken aikaa, milloin päästäisi isoihin aikuisiin. Tuomari oli Reetta Orava ja kun meijän vuoro tuli, niin parina oli länsisiperianlaika. Ensin seisotettiin koiria ja sitten juostiin kaksi kertaa kehä ympärin ja sitten oli jo yksilö arvostelu. Yksilö arvostelussa mentiin edestakaisin ja yhden kerran kehä ympärin ja seisotettiin koiria ja tuomari katsoi kenelle antaisi punaisen nauhan ja kelle sinisen nauhan. Me saatiin sininen nauha ja mentiin odotteleen kehän ulkopuolelle kaikkien sinisten nauhan saanneitten koirien  vuoroa. Kun päästiin sinisten  nauhan saanneitten kehään,  niin ekana seisotettiin  ja lähettii juoksee kaksi kertaa kehä ympärin ja tuomari sijoitti niistä parhaimmat.  Sampo ei sijoittunut tälläkertaa aikuisissa, mutta hyvää harjoitusta saatiin :) Loppupäivästä Sampo oli laiska :DD

  
@kuva Jasmine Pimiä

Kahden jälkeen lähdettiin Tampereelta pois kohti kotio päin ja sitä ennen otettiin tälläinen kuva missä on Jehu, Sampo ja Jesse :)

 
Pojat oli ihan väsyneitä koko automatkan. 

Täältä voi lukea lisää -> Jehusta ja Jessestä (: 

Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voi miten kiva blogi teillä! Jäätiin kyllä seurailemaan :)

    http://veerajakultaiset.blogspot.fi/ <-- käy toki katsomassa meidänkin! :)

    VastaaPoista