tiistai 7. toukokuuta 2013

Mätsäreitä ja näyttelyitä

 Mätsäreitä: 


Aika on hurahtanut nopeeta edellisestä postauksesta.  Huhtikuun 20 päivä mentiin Riihimäelle mätsäriin. Lähdettiin aamulla 9.49 junalla ja saavuttiin mätsäri paikalle  yhdeltätoista. Ilmoitin Sampon junior handlerii ja isoihin koiriin. Junior handler kehässä oltiin JH2 ja kun päästiin isoihin koiriin saatiin punainen nauha ja parina meillä oli dalmatialainen. Riihimäen mätsäri oli kivasti järkätty ja lähdettiin hyvillä mielin kotiin tuloksena JH2 ja PUN ei sijaa

 
JH2 ja PUN ei sij.  

4.5 oli järjestetty Hämeenlinnassa mätsäri mihin sitten mentiin.  Kehät olivat liian pienesti tehty, niin liike ei tullu kunnolla esiin.  Saatiin sininen nauha ja sijoituttiin ykkösiksi. Palkintoina saatiin kolmos ruusuke,mikä oli aika hassua ja sitten pieni hubert herkkupussi.  


 
  
SIN1 

Näyttelyitä: 

Huhtikuun 28 päivä mentiin Lahden KV näyttelyyn. Tuomarina meillä oli Miroslav Zidar, joka oli aika tiukka tuomari. Kehät alkoivat kymmeneltä ja arvosteli nopeeta koirat. Saatiin H ja arvostelu menee näin:  
Voimakasluustoinen, hieman matalaraajainen uros, jolla on hyvä karva ja tyypillinen pää. Kaulassa löysää kaulanahkaa. Hieman laskeva selkälinja. Hyvä rintakehä. oikeat kulmaukset. Etukäpälät kääntyvät ulospäin, takana oikein. Sujuvat liikkeet, mutta takaa  liian ahtaat.   
AVO-H

Esitin myös Sampon siskon  Kuiskauksen Thunder Wind "Martta"  Se on kyllä niin ihana koira, että voisin joskus toistekkin esittää sen (: Kehässä ravasi nätisti ja oltiin  AVO-ERI4. 
Arvostelu: Keskivahva, tiivis, hyväturkkinen narttu, jolla hyvä pää. tiivis vakaa selkä. oikea hännän asento. hyvä rintakehä. oikeat kulmaukset. korrekti kokonaisuus. hieman ahdas kintereistä. 


    
Martta kehässä 

5.5 mentiin taas näyttelyihin eli Tampereen KV näyttelyyn. Tuomari oli Heinesche Laurent, joka katsoi koiran kokonaisuutta ja liikkeitä. Käsitteli koiria nätisti ja oli mukavan oloinen tuomari. 

 Avoimessa luokassa oli muistaakseeni 8 kultsia ja saatin sininen nauha eli EH.  Sitten mentiin taas kehään missä oli ERIN ja EH:n saaneet ja neljä sijoittui.  Tuomari kätteli muut pois kehästä, jotka eivät sijoittuneet ja me jäätiin kehään ja tultiin nelosiksi. Oli mukava näyttelypäivä  takana  ja Sampokin näki isänsä Karvin Inside Edition "Winnie" ja heissä oli paljon samaa näköä :) Winnie oli veteraanien VSP ja onhan se upean näköinen veteraani ja hyvässä kunnossa. 

Sampon arvostelu:   Kaunis urosmainen pää + hyvät mittasuhteet. Hieman roikkuvat huulet. Ahdas etuosa, jalat hieman ulospäin. Suorat kulmaukset. Ylälinja voisi olla kiinteämpi. Hyvä rinta + takapää. Häntä hyvin kiinnittynyt, kantaa hyvin. Hyvä turkki. Takaosan liikkeet jäykät. Hyvä etupää ja etupään profiili. 
AVO- EH AVK4 
                                                 



 
Tampereen näyttelystä kuvia  

        Seuraavat näyttelyt olisi varmaankin 30.kesäkuuta Tuusulassa.  Nyt kun tässä on aikaa, niin käytän Sampoa paljon uimassa ja juoksuttamassa hiekkamontuilla. Kesäkuun alussa varaan ajan  myös koirahierojalle, jos vaikka takaliikkeet parantuisi :)

Ainiin huhtikuun lopussa käskin kaverin kuvata tällässeen sivulle meno videon  Samposta (:   


  
Sivulle meno

Kuvat on ottanut: Pauliina Jaakkola ja Anni Hirn









2 kommenttia: